Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın baplarında kapıyı açan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde nitelikli olması, yerinde malzemelerden yapılması gerekir. Süsleyici yangın kapıları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en stabil bapların binanın mimarisına munis çelik kadar malzemelerden üretilen baplar olduğu gerçeği değmedarımaişetmemiştir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere göre projelendirilirken oldukça önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanmaı ve uygulamasında bazı özen edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan autarı çıkış esenlamanın canipı gün yangının öbür alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetçi altına düzenınması kolaylaşır ve elan bir tomar dokunca vermesi önlenir.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 makule biricik kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması gülmeyen taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da gerelti olur. Bu sayede, yangının yaratması beklenen iktisadi etkilerini en aza indirir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Alelumum nazar boncuğu katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar esenlanır.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken dikkat edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tırı vırıa düşmesidir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak dunda mahal düz illere ihtimam vermekteyiz.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Mono blok gövde bünyesı kanat sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin dâhilinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine bağlanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın Merdiveni Bapsı Yangın çıkış kapısı istanbul Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak aşina baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya müstacel bir kondisyon anında insanların hoppa bir itmesi ile dâhilen hariçya sadık açılmaktadır.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın bapları, yangın sırasında alevlerin ve yamanın geçişini mâni olmak muhtevain özel olarak tasarlanmıştır. Yangın esnasında bapnın sızdırmaz olması, yangının öbür odalara yahut binalara yayılmasını engeller.

Yangın kapıları; son ayar muteber ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra yaşam alanlarında namına arz bulur. Ciddi bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra birinci sınıf bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında bapnın göstermiş evetğu performansa bakılarak testi fail yerleşmişş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Report this wiki page